Rólam mondták

Ismerős ajánlására “találtunk egymásra” Andival és a kezdeti bizonytalanságomat, miszerint mi is a gondom, van-e szükségem külső segítségre, gyorsan megérkezett a válasz, hogy igen.
Egy érdekes önismereti úton terelget kellő empátiával, türelemmel, ugyanakkor határozottsággal, nem ritkán humorral.
Heti rendszerességgel járok hozzá, mindig az adott témafelvetésre reflektál a feladatokkal, melyek elgondolkodásra késztetnek a két ülés közötti időben.
A találkozókon kellemes légkört teremt kedvességével és maximális figyelmével. Felkészült és alapos, mindig emlékszik az általam elmondottakra, sok visszacsatolást kapok. Az elvégzett feladatok, a felmerült gondolatok időről időre újra felmerülnek, összefüggenek, egymáshoz kapcsolódnak.
Örülök, hogy elindultam ezen az úton és éppen Andival. Tiszta szívvel ajánlom másoknak is.

B.G. Zsófia

Heti rendszerességgel ültünk össze coachingra. Ezeken a beszélgetéseken úgy érezem, hogy Andi nagy figyelmet szentel rám és a megoldandó feladataimra. Játékos eszközökkel ábrázoljuk az elsőre bonyolult helyzeteket, amelyekre keresem a megoldást. Az órák után magabiztosnak és felkészültnek érzem magam. Munkámban nagyon hasznosnak érzem ezeket a beszélgetéseket, melyek után úgy érzem, hogy szintet lépek és teli önbizalommal, tiszta fejjel tudok a feladataimra koncentrálni.
R. Szabolcs

Minden korábban az önismeretembe és lelki fejlődésembe vetett energiám értelmet nyert, hiszen támogatásoddal olyan pontot varázsoltunk a folyamat végére, aminél szebbet, jobbat nem is kívánhattam volna. …és nem lett egy csapásra tökéletesen harmonikus az életem, viszont megszületett az én IGAZI arcom, amit a maga jóságával és nehézségeivel együtt is meg tudok élni JÓL. Szóval Rendben vagyok.
Összefoglalva:
Érző, támogató, felkészült, összeszedett, fókuszált, változatos, építő, figyelmes, odaadó, türelmes coach vagy!
Sz. Anna

Andit, mint coach-ot a személyi tanácsadó és a pszichológus közt tudnám definiálni. Megvan benne a szakmaiság és a közvetlenség. Jól bánik az emberekkel, pár információból is átlátja az emberek személyiségét. Azt a szemléletmódot, hogy hogyan figyeljek más emberekre, remekül átadta. A foglalkozások során olyan problémákat is érintettünk, melyekre csak menet közben derült fény. Új szokásokat tanultam tőle, melyeket még manapság is alkalmazok. A folyamat elején kitűzött célomat elértem, sőt, más területeken is magabiztosabbá váltam.
Andi megértő, széles látókörű személy, aki remek pszichológiai érzékkel képes elakadásokkal küzdő embereknek segíteni. Minden egyes szavával erősíti az ügyfelét. Nagyon sokat segített nekem.
H. Bence

Hetente egyszer az a másfél óra csak rólam szólt. Andi érzékeny odafigyeléssel, ráhangolódással minden alkalommal meghallotta a sorok közt is, hogy aznap épp mi volt az a terület, amivel foglalkozni kell. Ilyenkor megálltunk, és beszélgetéssel és gyakorlatokkal megerősítettük a problémás területet. Már az első foglalkozások után is erősödő önbizalommal és tettvággyal telve tértem haza, kézzel foghatóan oldódtak a görcseim. Amikor viszont „meggyötört”, azt is okkal tette, az idő távlatából látszik, hogy bizonyos fejlődési szinteket csak így ugorhattam meg.
Az azóta eltelt 4 hónap alatt sem „estem vissza”. Sokat tanultam tőle, gyakorlati tanácsai, mondatai nagyon sokszor velem vannak, a mai napig segítenek. Sokszor eszembe jut, hogy egy-egy szituációra adott reakciómat látva büszke lenne rám.
Örülök és hálás vagyok, hogy a válságomból való kilábaláshoz ilyen empatikus, hozzáértő, lelkes és türelmes segítőre leltem. Szívvel ajánlom őt.
H. Csilla

Andi asztrológiai elemzése segített megérteni elhunyt édesapámmal kapcsolatban sok olyan történést, melyre ő maga már nem adhatott magyarázatot. Döbbenetes volt egy „idegen” szájából visszahallani, amit tudtam, és hitelessé vált abban a tekintetben, ami újdonságként hatott. Az elemzés eredményéből nem csak édesapám, de a saját életemre is sok magyarázatot kaptam… Ezúton is köszönöm!!!
S.B. István

Bár csak korlátozottan vagyok spirituális alkat, az asztrológia korábbi tapasztalataim alapján hiteles módszernek tűnik számomra, amennyiben hozzáértő foglalkozik vele. Kíváncsi voltam, Andi meglátásai mennyiben igazolják vagy cáfolják azokat az ismereteket, melyek a fejemben voltak magammal és az életemmel kapcsolatban, illetve mit tesznek hozzá. Tanulságos beszélgetés volt, alapvetően megerősített és különösen egy ponton el is gondolkodtatott.
M. Beáta

Coach tanárom, Wiesner Edit visszajelzése a vizsgám után:

Kedves Andi,
Tegnap nem helyeztem elég hangsúlyt arra, hogy mennyire öröm figyelni téged a működésedben. A lelkesedésedben, a kísérletezésedben – valódi csillagszemű vagy, aki intuitíven is első pillanattól mer kombinálni, kreálni.
…ahol tudod! tudatosan viszed az eszközöket és a visszajelzéseidbe teszed a kreatiív, feldobó, lelkes energiát és örülsz, mert soha nem felejted el, hogy te azok közé tartozol, akiknek ez könnyen megy, mert tehetséged van hozzá.
Szép napokat kívánok!

Edit