Life coaching

Érzeted már úgy, hogy változásra van szükséged?

Hogy haladsz a jól ismert, kitaposott úton, de valami hiányzik?

Esetleg belekeveredtél (belekeverted magad) egy már jól ismert élethelyzetbe, és szeretnél az eddigitől eltérő, új választ adni rá?

Derítsük ki együtt, merre haladj tovább!

A coaching egy remek lehetőség arra, hogy jót építs, elérd azt a célt, amire valójában szükséged van. Az életünket öt késztetés alapján éljük, melyből négy az állatvilágból ered: az első az evés, ivás, a második az alvás, a harmadik a szexualitás, a negyedik az életben maradás. Az ötödik késztetés csak az emberre jellemző, ez a fejlődés. A coaching az önismeretnek egy aktív, együttműködő, kreatív módja, amely a fejlődés érdekében történik.

Úgy gondolom, az egyik legnehezebb beismerni, hogy elakadtál, hogy bármennyire is próbáltad jól csinálni, mégsem sikerült. Utána van még egy döntés: segítséget kell kérni. Leülni a coach székébe és őszintén válaszolni a feltett kérdésekre. Bizalmat szavazni neki, elhinni, hogy vele sikerülni fog létrehozni a változást, elérni a kitűzött célt.

Ahogyan dolgozom: Az első alkalommal közösen meghatározzuk a célodat, amin dolgozni fogunk a későbbiekben. (Hogy hány alkalomra lesz szükség, azt az első alkalom végén ajánlatba foglalom.) A cél kijelölése után elindul a közös munka, ahol fő szerepe lesz az őszinteségnek, bizalomnak, tudatosságnak és a visszajelzéseknek. A folyamat során alkalmazott coach eszközök például: kártya, NLP, Tranzakcióanalízis, rendszerállítás. Egy alkalom 70-90 perc és hetente várlak, ugyanabban az előre leegyeztetett időpontban.

Gyere, dolgozzunk együtt, keress bizalommal!

„Happiness is when what you think, what you say, and what you do are in harmony.”

Mahatma Gandhi

„Boldogság az, ha amit gondolsz, amit mondasz, és amit teszel, összhangban vannak egymással.”