Mitől lesz valaki sikeres vezető?

Véleményem szerint attól, hogy meghatározott céllal, nyugodtan és határozottan vezeti az irányítása alá tartozó emberek munkáját és felelősséggel képviseli a cég érdekeit.

Azt gondolom, ezért tenni kell.

Hogyan tudlak támogatni abban, hogy sikeres vezető legyél?

Ha most kaptad a kinevezésedet:

Tudatosítjuk, milyen konfliktusokra számíthatsz a kinevezésed után, milyen nehézségeket kell leküzdened, hogy az új pozíciódban magabiztosan és nyugodtan teljesíts.

Együtt feltérképezzük, hogy hogyan gondolkozol önmagadról, mint vezető és mit gondolsz a hozzád tartozó csapatról.

Meghatározzuk azokat az értékeket, amelyek mentén fel szeretnéd építeni önmagad és vezetői karriered. Megnézzük, hogy csapatként mik az erősségeitek, mire tudod alapozni a sikereiteket? Hol van szükségetek fejlesztésre ahhoz, hogy elérjétek a kitűzött célokat?

Ha már régebb óta vezetőként dolgozol:

Hogyan tudsz fejlődni vezetőként? Hogy tudod elkerülni a kiégést? Mi az, ami újra motiválttá és energikussá tesz? Hogyan tudod jól ütemezni a benti feladataidat a magánélet határainak megtartásával?

 

Dolgozzunk együtt, ha szeretnél tudatos vezetővé válni.

A közös munkánk során a coach eszközök mellett a COSO rendszer* elemeit is használjuk majd a vezetői célod elérése érdekében.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran!

*A COSO egy átfogó, integrált kockázatkezelési keretrendszert foglal magába, amit a Committee of Sponsoring of the Tradeway Commission (COSO) fejlesztett ki és ami mára már az egyik legismertebb módszertanná vált a világon, amelyet mind a versenyszférában, mind az államigazgatásban egyaránt alkalmaznak.